POCHUTNEJTE SI NA RAJČATECH I V ZIMĚ!
6týdenní online kurz
Teď v létě jsou rajčata nejlepší - ať z vlastní zahrádky nebo třeba od babičky, sousedů či ověřeného zemědělce.
Všechna mají společné to, že se s rajčaty, která v zimě leží na regálech v obchodech, nemohou rovnat.
Jen rajčata uzrálá na sluníčku a čerstvém vzduchu mají tu úžasnou chuť, vůni a mnohem více výživných látek.

Často je jich však tolik, že je nestíháte všechna sníst. A nebo si na nich chcete pochutnat i v zimě, aniž byste museli slevovat ze svých nároků na kvalitu a chuť.
Chcete vědět všechny ty úžasné možnosti jejich zpracování?
Inspirujte se v kurzu: POCHUTNEJTE SE NA RAJČATECH I V ZIMĚ.
ZAČÍT MŮŽETE UŽ V PÁTEK 20. SRPNA 2021!
Díky kurzu ušetříte hodiny pátrání po různých postupech, ladění mnoha receptů a zkoušení, jak vše udělat co nejjednodušeji.
Prostě tak, aby vás to bavilo a nestal se z toho jen odstrašující seznam věcí, co ještě musíte udělat.
V kuchyni jde totiž hlavně o magii vůně s chutí a radost z dobrého jídla!
PROČ KURZ ABSOLVOVAT?
Naučíte se 6 metod, jak upravit rajčata tak, aby vydržela a vy jste si tak mohli užít jejich chuť a vůni později.
6 osvědčených metod uchování rajčat na později:
- zavařování
- pečení
- sušení
- nakládání do oleje
- mražení
- kvašení
Zároveň spolu probereme vhodné bylinky a doplňující přísady, který výsledný produkt pozvednou + vás naučím využívat zdroje kolem sebe na zahradě i v přírodě!
JAK KURZ PROBÍHÁ?
- Kurz se koná v uzavřené facebookové skupině Pochutnejte si na rajčatech i v zimě, kde každý pátek zveřejním jedno video, kde se dozvíte teorii 1 způsobu zpracování (6 týdnů kurzu = 6 způsobů zpracování).
- Následující týden budu postupně k danému tématu zveřejňovat ve facebookové skupině tipy a recepty, které vám pomohou převést teorii do praxe.
- Samozřejmě se mě můžete ve skupině na cokoliv ohledně kurzu zeptat. Dotazy zodpovím hned nebo pokud by bylo pro vás více přínosnější, rozvedu svoji odpověď v každotýdenním živém vysíláním, kde se budu soustředit hlavně na vaše dotazy.
- Přístup do facebookové skupiny a ke všem materiálům budete mít do konce října 2021, takže získáte dostatek času si vše pořádně vyzkoušet.
- Do kurzu se můžete přidat kdykoliv, všechny materiály budou dostupné do konce října.
VAŠE INVESTICE DO KURZU JE 750 KČ.
Získáte za ni moji pozornost po celých 6 týdnů a odnesete si z kurzu znalost různých postupů, kombinaci různých vůní i chutí a hromadu receptů, které si můžete vytisknout a sestavit si tak vlastní ozkoušenou kuchařku z rajčat!
BONUS PRO PRVNÍCH 30 ČLENŮ KURZU:
Prvních 30 přihlášených získá navíc mnou připravený balíček domácího nasušeného oregana, které jim pošlu, aby si s ním mohli dochutit nejen pokrmy nabízené v kurzu!!!

Proto jestli si nechcete nechat proklouznout mezi prsty dokonalou chuť léta...
... pořiďte si kurz POCHUTNEJTE SI NA RAJČATECH I V ZIMĚ!
Protože je škoda nevyužít rajčat, když jich je dostatek a mají plnou nálož vitamínů a minerálů.