PESTO - PROČ A JAK NA NĚJ!
Webinář, kde se dozvíš vše důležité bez zbytečného otálení. Navíc získáš kuchařku, díky níž budeš mít základní postup a recepty vždy po ruce.
Pesta se nedělají jenom z bazalky.
Na tuto zelenou omáčku, nebo někdy spíše pastu, můžeš použít široké spektrum bylinek, divokého býlí a dalších surovin pěstovaných na zahrádce.
Možnosti jsou široké, stejně tak následné využití těchto úžasných směsí plných chutí a vůní.
A ty benefity, co umějí tvému zdraví přinést!

Co se během hodinového webináře naučíš?
- Z ČEHO MŮŽEŠ PESTO DĚLATProjdeme vhodné rostliny, které najdeš v přírodě i na zahradě. Doporučím i dobu, kdy je ideálně sbírat.
- CO DO NĚJ PŘIDATŘeč bude o semínkách, oříškách, olejích a koření, které dodají pestu další chuťový rozměr.
- V ČEM JEJ DĚLATPraktické tipy ohledně kuchyňského náčiní a jaK s ním pracovat pro dobrý výsledek.
- JAK NA TO, ABY VYDRŽELOJednoduché kroky k tomu, abyste si na pestu pochutnávali celý rok.
- DO KTERÝCH JÍDEL SE HODÍNěkteré druhy pest se hodí spíše jako koření, jiné můžete použít i samotná.
Webinář se koná ve středu 26. 6. 2024 v 10:00.
- Záznam později budeš mít k dispozici i ze záznamu.
- Zůstane ti k němu přístup stejně jako k on-line kuchařce.
- Webinář bude formou živého vysílání na YouTube.com.
Chceš získat 50% slevu na webinář?
Pokud máš zakoupený produkt PRÁZDNINY NA ZAHRADĚ nebo jsi pravidelným členem klubu JEDLÁ ZAHRADA SNADNO A ELEGANTNĚ, získáš kupón na slevu automaticky do e-mailu.

Máš nějaké nejasnosti nebo se chceš na něco ohledně webináře zeptat?
Napiš mi!